Over ons 1

Over ons

Granito Terrazzo is ontstaan uit Marcello Terrazzo. Of het gaat om het aanleggen, restaureren of het ontwerpen van granito/terrazzo, wij hebben er al 15 jaar lang kaas van gegeten!

Het begon bij Marcello Terrazzo

We nemen je terug zo’n 15 jaar geleden. Granito/terrazzo is opkomend en Marcel is meteen verkocht. Hij kiest ervoor om een bedrijf op te zetten dat zich richt op het aanleggen en restaureren van alles dat met granito/terrazzo heeft te maken, Marcello Terrazo!

We maken een sprong terug naar het nu. Rick is al een tijdje betrokken bij Marcello Terrazzo en werkt samen met Marcel. De samenwerking gaat goed en Marcel is ervan overtuigd dat hij het bedrijf aan een stel veilige handen kan overdragen. Rick is nu de nieuwe eigenaar en het bedrijf gaat Granito Terrazzo heten.  

Granito Terrazzo

Het doel van Rick? Een breed aanbod aan diensten te bieden die allemaal aan granito/terrazzo gerelateerd zijn met hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Je kunt voor allerlei soorten werkzaamheden bij Granito Terrazzo aankloppen.

Restauratie van je huidige product? Doen we! Een nieuwe granito/terrazzo vloer aanleggen? Met alle liefde! Toch op zoek naar een keukenblad op maat? Wat dacht je van mozaiken, keukenbladen, tegels? Granito Terrazzo is het antwoord!