Keukenbladen 1

Keukenbladen

Keukenbladen

Keukenbladen van terrazzo worden ter plaatse door mij gemaakt. Precies afgestemd op uw keuken en met de zekerheid dat deze naadloos aansluit. Aanvullend op een keukenblad is het mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een opstaande plint, een vensterbank of een afschot naar de spoelbak. Maak een afspraak om in de werkplaats langs te komen om voorbeelden te bekijken, kleuren en stenen te kiezen en zo het keukenblad samen te stellen. Houdt u er rekening mee dat er ondanks voorzorgsmaatregelen zoals afplakken en afzuigsystemen soms toch nog stof kan vrijkomen in de ruimte waar ik werk.

Onderhoud
Een keukenblad van terrazzo wordt bij opleveren geïmpregneerd en ingesmeerd met bijenwas. Het dringende advies luidt de oppervlakte alleen schoon te maken met groene zeep en water. Handelt u per ongeluk tegen dit advies in, geen nood, dan kunt u het keukenblad namelijk opnieuw insmeren met bijenwas en inwrijven met een droge doek.

Let op! Op terrazzo dient u voorzichtig te zijn met:
-Zure vloeistoffen
-Shampoos
-Overige schoonmaakmiddelen

Vraag een offerte aan!

Loop het onderstaande offerte aanvraag formulier door en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een op maat gemaakt voorstel.