Vloeren 1

Vloeren

Vloeren

De terrazzovloer, ook wel genoemd granitovloer, vindt zijn oorsprong in Italië, waar bij de bouw van kerken veel graniet werd gebruikt. Doordat er dagelijks over de kerkvloeren werd gelopen, raakten deze als het ware gepolijst, waardoor kleine stukjes graniet zichtbaar werden. Dat werd zo mooi gevonden dat men dat effect bewust is gaan creëren.

Terrazzovloeren worden gemaakt van een duurzaam en slijtvast materiaal. De vloeren hebben een levendige uitstraling en geven een ruimte een elegante en authentieke sfeer. Een breed pallet aan kleuren en vormen behoort tot de mogelijkheden. Maak een afspraak om langs te komen in de werkplaats waar u voorbeelden kunt bekijken; kleuren en stenen kunt kiezen om zo uw toekomstige vloer samen te stellen. Om de terrazzovloer compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om plinten, dorpels en neuten te laten plaatsen. Deze worden dan ter plaatse door mij gemaakt.

Onderhoud
Bij het opleveren van de terrazzovloer krijgt u een fles StoneCare Tegel Was en Polish. Dit product is speciaal voor het beschermen van de vloer. Het verzegeld de oppervlakte, maakt de vloer glanzend en heeft een kleurverdiepende werking. In het kader van onderhoud, luidt het advies om de vloer iedere zes maanden schoon te maken met water en groene zeep en daarna StoneCare Tegel Was en Polish verdunt aan te brengen.

Let op! Op terrazzo dient u voorzichtig te zijn met:
-Zure vloeistoffen
-Shampoos
-Overige schoonmaakmiddelen

Vraag een offerte aan!

Loop het onderstaande offerte aanvraag formulier door en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een op maat gemaakt voorstel.